Yazriff's FotoPage
Yazriff, Ayep, UiTM Perlis, SMTSKL, SK Danau Kota
By: yazriff yekob

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Sunday, 12-Nov-2006 08:00 Email | Share | | Bookmark
Convocation Day!

 
 
 
View all 6 photos...


Saturday, 29-Jul-2006 23:31 Email | Share | | Bookmark
Zulina ngan Angah Kawen

 
 
Dua keping jer...X sempat nak amek banyak2. Tapi kalau amek banyak2 pun gambar tu jgk. Hheheh...


Saturday, 1-Jul-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Kenduri kawen Kak Baby (dah la kak pastu baby pulak...camner tu?

 
 
 
View all 9 photos...
kenduri kawen kak baby. nasib baik aku balik umah sehari awal. kalau tak dah missed nak makan nasi minyak kak baby.




Friday, 30-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Ekspedisi ke Pantai Merdeka

Pose kat depan umah Dayat, SP
Mamam pulak dah, tak malu tol...
Nak pose jgk Shah pun
View all 40 photos...
Pegi pantai merdeka wat hidrographic survey...rasa cam jadi budak DSG lak! Hehehehe!!! Best jugak, dapat naik bot getah. Yang tak best bila balik UiTM sebab sunburn satu badan...
Anyway, thanks a lot to Quer sebab tumpangkan aku pegi and balik. I feel sorry for you for your handphone lost during the expedition. Its nobody fault rite? Anyway, I'm really ENJOY!!! all the days there...


Saturday, 18-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
SMTSKL 1st Reunion!!!

 
 
 
View all 11 photos...
Dah lama tunggu reunion ni. At last, it had come to materialize! Tahniah kepada semua yang telah berusaha untuk menjayakan program ni. Tahniah for Syed Rosman.


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net